Jølstraholmen

EVA & THE HEARTMAKER på SOMMARFESTEN i JØLSTER!

EVA & THE HEARTMAKER på SOMMARFESTEN i JØLSTER!

18jun2016

From 19:00 until 01:00

At Jølstraholmen

SOMMARFESTEN I JØLSTER 2016

 

Eva & the Heartmaker frå Sogndal og alles favoritten i "Hver gang vi møtes" kjem no til Jølster!

Med slående pop-perler som ”Mr. Tokyo”, ”Signals”, ”Gone in a flash”, ”Traces of you” og monster-hit ”Joanna”, som dominerte radiolistene, har Eva & The Heartmaker mottatt vidstrakt anerkjennelse fra både publikum og kritikere.

Aftenposten erklærte Eva & The Heartmaker som ”et av de store eksportpotensialene” i deres begeistrede anmeldelse av bandets kritikerroste fjerde album ”Traces of You”, som ble gitt ut i 2013. Bandet ble kåret til Best Norwegian Act på MTV European Music Awards i 2011 og New York Post kunne ikke holde tilbake begeistringen og skrev “All those little music lame-os better move outta the shadows of the volcano that is Eva & The Heartmaker because this mother is about to blow”!

Eva & The Heartmaker har for lengst etablert seg som en av Norges mest fremragende og suksessrike popgrupper, og har en egen evne til å produsere hits som få andre. Med en imponerende mengde konserter på nakken er det ingen tvil om at Eva & The Heartmaker er et meget ettertraktet liveband, og de er begeistret for å gi seg i kast med et nytt og spennende kapittel av karrieren i 2016

VELKOMMEN TIL SOMMARFESTEN I JØLSTER 2016!

ALDERSGRENSE 18ÅR

BILLETT KRONER 350, KAN KJØPAST PÅ TICKETCO
- See more at: https://jolstraholmencamping.ticketco.no/sommarfesten_med_eva__the_heartmaker#sthash.4IFqx3ab.dpuf

 

Comments are closed.