Gi et gavekort til noen du er glad i.

Vi har laget gavekort på noen av våres mest populære produkter. Her finner du både overnatting og aktiviteter/pakker.

Hvorfor gi en opplevelse i gave?

I samfunnet vårt i dag har vi alt for mye ting liggende hjemme i boder. Vi kaster store mengder gamle og nye gaver hvert år. En opplevelse blir ikke liggende å støve ned, den ligger og blomstrer i minnet. Opplevelsesgaver kan også deles med andre, der en kan skape fantastiske øyeblikk som feks er spesielt for både deg og den du er glad i.

Hvilke type gavekort får du hos oss?

Vi har gavekort på noen av våres mest populære boenheter.

Gi bort et opphold i Elvasuiten for å pleie kjærligheten eller vennskapet med en du er glad i. Elvasuiten er en opplevelse i seg selv, og vil gi deg et minne for livet.

På den andre siden kan du gi familien din eller dine beste venners familie noen dager i en av våres delux hytter. Disse er laget for å skape god stemning og samhold. Med høy komfort i vakre omgivelser, ligger alt tilrette for å utforske alt det Jølster har å tilby.

Vi har også reine opplevelsesgavekort på noen av våres mest populære pakker. Feks kan du kjøpe et gavekort på Sunnfjordruta som er et så flott eventyr for den toppturgale, at det nesten er vanskelig å beskrive. Her vandrer en fra topp til topp i uberørt natur med noen av norges beste guider.

Sist, men ikke minst har vi et fleksibelt gavekort for de som har lyst å gi bort en opplevelse, men er usikker på hva de skal gi. Her bestemmer en selv summen, og den kan i sin helhet brukes på alle våres produkter.

Hvordan fungerer våres gavekort?

Gavekortene våres har i utgangspunktet en varighet på 1 år fra kjøpsdato. Noen har kortere ,da de er rettet mot spesifikke opplevelser som har bestemte datoer. Vi er dog fleksible om noe skulle komme i veien. Om vi må avlyse en tur/aktitivitet, kan gavekortet brukes i sin helehet på et annet valgfritt produkt eller vi refunderer beløpet om det ikke finnes en løsning. Skulle dog deltakeren ikke ha mulighet til å stille på allerede bestilt opplevelse gjelder privat forsikring som vanlig.

Gavekortene kan brukes på vår nettside, ved å ringe oss på telefonen eller ved å sende oss en mail.