Høstferie

Vinterferie

Jølstraholmen ligg 800 meter frå Jølster skisenter med familieløype, barnebakkar og skileik i tillegg til oppkøyrde langrennsløyper både der, i Årdalen og på Langeland. Rundt oss er vi omgitt av flotte fjell som ein kan utforske på randonee, fjellski eller truger. Mange flotte støylar ein kan gå til, akebakker og skøyteis. Om det er heilt umulig å få plass til akebrettet eller kjelken i bilen, ja så låner vi ut til alle våre gjester her, så langt lageret rekker. Skulle ein ønske seg litt innandørsaktivitetar er Førde sentrum 18 km unna med både svømmebasseng, bowlinghall, kino, kafear og shopping, så her skal ein ikkje mangle noko.

FØRST OG FREMST EIT UTGANGSPUNKT

Ei hytte og ein pris som inkluderar gratis parkering, wifi, sengetøy og utvask ved avreise for vinterferien, veke 8 og 9. En kan velge mellom pakkane under til fantastiske prisar.

Stor hytte med 2 soverom + stor hems med 2 senger, bad, stort kjøkken og stove med flatskjerm, eige bålpanne ute på terassen, for 4-6 personar. 5 netter for 6000 kroner og 7 netter for kr 7700, inkludert oppredde senger, utvask ved avreise, wifi, gratis parkering og litt ved til bålpanna til ankomst, men treng ein påfyll kan ein enten ta med eller kjøpe på bensinstasjonen på plassen

Lita hytte med 1 soverom, bad, kjøkken, stove med flatskjerm, peisovn og sovesofa, for 2-4 personar. 5 netter for 3500 kroner og 7 netter for kr 4550, inkluderer utvask, oppredde senger, wifi og litt ved til ankomst, men treng ein påfyll kan ein enten ta med eller kjøpe på bensinstasjonen på plassen

EI LISTE MED MULIGHETAR

Her er ei liste over nokre av aktivitetane som finnast i næraste området.

Jølster Skisenter

Jølster Skisenter

Jølster skisenter tilbyr aktivitetar og moro for både store og små. Med to store trekk som tar deg frå bunnen av skisenteret og nesten heilt opp på Kvamsfjellet. Anlegget har også ein barnebakke med gratis heis for alle barn. I vinterferien kommer skibakken til å ha åpent både på dagtid og kveldstid i ukedager. For detaljer rundt åpningstider i sjå heimesida til Jølster skisenter.

Topptur, Tindefjellet

Topptur på ski

Med over 100 fjelltoppar og mange av dei veldig lett tilgjengelige, kan Jølster tilby toppturar for alle uansett nivå og ambisjonar. Fra lange turar på breen til lette turar langs Jølstravatnet med fantastisk utsikt. Med så mange muligheter kan du nesten garantert finne ei fjellside med urørt pudder. 

Langrenn i Flugedalen

Langrenn

Kilometervis med langrennsløyper blir trakka opp, og om du ikkje får nok kan Langeland (30minutter) eller Årdalen (10minutter) tilby enda meir. Oppkjørte løyper og meir informasjon kan du finne på Jølster Løypelag

Skøyter, Hjelmbrekkeskogen

Skøyter

Om værforholda er riktige er det mange fine plassar å gå på skøyter. Både små vaten midt i skogen (som på bilde) til Jølstravatnet om temperaturen har vært lav nok lenge. 

Aking

Vi låner ut akebrett til de som ikke får plass i bilen. Aking er gøy for både store og små, og om en virkelig liker å ake, kan en ta en dagstur til loen og ake ned fra toppen av fjellet.

Astruptunet i vinterdrakt

ANDRE AKTIVITETAR

 – Sightsing langs Jølstravatnet

– Sjå Astruptunet i vinterdrakt

– Bading og shoping i Førde.

– Topptur på truger.

– Vinterkayak på kjøsnesfjorden.

– Stjerne og nordlysjakt.

– +mykje meir